Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: INSTANCJE + Zbieranie

  1. #11
    Unique Player Chaos's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    414
    Quote Originally Posted by Harique View Post
    Niestety niektórzy nie są w stanie skonczyć jakiejkolwiek instancji solo a już ma sie to 14 B mocy . Może zamiast włączać offline to wyłączyłoby się ochrone bossów przed krwawieniem / podpaleniem i to by rozwiązało kwestię
    od Uborna nigdy nie przegrałem z bossem z instancji

    polecam wbić większego borna to nie będzie tego problemu

  2. #12
    Unique Player
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    341
    na R macie teraz tyle mocy z trena że nie wiem może 2 treningi i robisz bossy sam a na u na poczatku nie zabijesz bossa np ostatniego z insty nr 1

  3. #13
    New player
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    12
    Ile mocy ? Z ograniczonym mnożnikiem do 1000 ? Z jednego trena wyciągam może 60 542 972 238 j a jestem w najbardziej rozwinietym klanie na calym serwie -.- S12 a nie S1.... Pamietaj że serwery się różnią a nie chce iśc na wyższego borna bo będe wbijał 100kG

  4. #14
    Unique Player matidas123's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    409
    Quote Originally Posted by Harique View Post
    Ile mocy ? Z ograniczonym mnożnikiem do 1000 ? Z jednego trena wyciągam może 60 542 972 238 j a jestem w najbardziej rozwinietym klanie na calym serwie -.- S12 a nie S1.... Pamietaj że serwery się różnią a nie chce iśc na wyższego borna bo będe wbijał 100kG
    To poproś kogoś z klanu żeby ci użyczył postaci do bicia bossów... Ten temat nie dotyczy mocy bossów.

  5. #15
    New player
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    12
    Quote Originally Posted by matidas123 View Post
    To poproś kogoś z klanu żeby ci użyczył postaci do bicia bossów... Ten temat nie dotyczy mocy bossów.
    A wiesz co jest najlepsze ? Że comper zrobił tak że da się postką klanową , stworzyć instancje , przyjąć zaproszenia na instancje , rozpocząć instancje ale zadania już na instancji nie da się przyjąć XD Nie wiem czy to jest uwarunkowane opcjami które ustawia osoba wrzucająca postke na klanówke czy kodem
    Last edited by Harique; 01-12-2018 at 22:37 PM.

  6. #16
    Community Manager Blatow's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    380
    Quote Originally Posted by Harique View Post
    A wiesz co jest najlepsze ? Że comper zrobił tak że da się postką klanową , stworzyć instancje , przyjąć zaproszenia na instancje , rozpocząć instancje ale zadania już na instancji nie da się przyjąć XD Nie wiem czy to jest uwarunkowane opcjami które ustawia osoba wrzucająca postke na klanówke czy kodem
    Jest to uwarunkowane opcjami postaci klanowych
    Kontakt do mnie:
    Gra: Serwer 1 - Gildarts


    PW na forum lub
    GG: 59098804

  7. #17
    Experienced Player Ruddini's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    170
    Z tego co czytam 2 posty wyżej to aż bym zaklaskał na wspaniałomyślność xD

  8. #18
    Z tego co kojarzę na postaci klanowej nie można było aktywować zadań od ZAWSZE (?)
    poprzednie konto - mrrr

    Zapraszam na http://hayuna.pl - poradniki do KW

    Prezydent KW

    NOWOŚĆ Kalkulator treningu

    System plusów na forum

    +1 Demonicus

  9. #19
    New player
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    12
    Quote Originally Posted by supernatural12 View Post
    Z tego co kojarzę na postaci klanowej nie można było aktywować zadań od ZAWSZE (?)
    Jeżeli tak to instancje samemu do czasu przejścia na U nie są możliwe do zrobienia na S12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •